Upplev hur det känns att köra en Ferrari

Många drömmer om att få sätta sig bakom ratten på en sportbil och känna de starka hästkrafterna när man lätt trycker ner gaspedalen med foten. Dessvärre vet vi att sportbilar från märket Ferrari, oftast kostar en hel del pengar. Därför finns det nu flera ställen i Sverige, som erbjuder dig chansen att testa på att köra en Ferrari som en annorlunda upplevelse.

Därför bör du köra

Att få en underbar adrenalinkick, när du hör de hundratals hästkrafterna ryta till bakom ryggen och förstå varför Ferrari är ett sådant erkänt namn, är några av alla anledningar till varför alla bör testa köra en supersportbil minst en gång i sitt liv. Att göra något annorlunda i vardagen ger dig mer livsglädje och att köra en sportbil kostar dessutom inte dig en massa pengar. Ta med kameran och föreviga ögonblicket, så att du kan titta på bilden och minnas tillbaka till din fantastiska körupplevelse bakom ratten på detta vrålåk.

Upplev hur det känns att köra en Ferrari

Perfekt gåva

Om du har den där vännen, som är omöjlig att köpa en present till så är denna upplevelse något vi rekommenderar dig eller varför inte för någons svensexa/ möhippa eller som pris i någon rolig tävling? Oavsett vad kommer din vän att uppskatta det och absolut inte glömma bort detta äventyr för livet.

Ferrari

Ferrari är minst sagt en omtalad sportbil från Italien och vi förstår varför med sina ca 500 hästkrafter. Ferrari som många förknippar med sina många hästkrafter och röda färg, grundades 1928 av Enzo Ferrari. Bilarna produceras i en fabrik i Maranello utanför Modena i Italien. Det berömda emblemet heter på italiensa il Cavallino Rampante och föreställer en svart häst mot gul bokgrund med bokstäverna S och F, som står för Scuderia Ferrari. Scuderia Ferrari är ett tävlingsstall i Formel 1 som Ferrari har drivit sedan 1948.