Åk på Spahelg och koppla av

Avkoppling och återhämtning är något som är viktigt för både kropp och själ, så att du kan förebygga sjukdomar, stress och dåligt humör. En spahelg kommer garanterat hjälpa dig att komma tillbaka till verkligheten med nya fräscha tag. Det kan vara trevligt att unna sig tillsammans med någon eller några du tycker extra mycket om, så att ni kan få lite mer tid att umgås. Avkoppling handlar både om den fysiska och psykiska balansen och därför erbjuds oftast även sportliga aktiviteter så som yoga, stavgång, tennis eller cykeluthyrning.

Olika behandlingar

Åk på Spahelg och koppla av

Oftast hittar du olika behandlingar så som ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, skönhetsbehandlingar eller olika badritualer. Ansiktsbehandlingar är perfekta om du vill se och känna dig fräsch. Du kan få behandlingar som hjälper till att släta ut rynkor, ger en skön rengöring, få en hudanalys, en skön ansiktsmassage eller varför inte en mix av de olika behandlingarna. Kroppsbehandlingar kan vara för att fräscha upp hyn, få en avslappnande massage eller bara för att få en avkopplande helkroppsbehandling av något slag. Skönhetsbehandlingar kan vara allt från manikyr till pedikyr. Det kan även vara att få en permanent ögonfransförlängning eller färgning av bryn och fransar för att vakna upp och se pigg och vaken ut. Badritualer består oftast av ett avslappnande bad som hjälper dig med allt från problem med spända muskler till torr hy.

Olika spahotell i Sverige

Där finns mängder av spahotell runtomkring i Sverige, vi kommer att endast rekommendera två stycken för dig så att du kan upptäcka dessa två mysiga guldkorn. I Bohuslän hittar du ett mysigt spahotell kallat Vann. Det ligger ungefär en timmes bilresa från Göteborg i Brastad. Vann erbjuder förutom kravmärkt mat, även olika spa-paket så att det passar utmärkt för just era behov. Du hittar bastu, pooler, träning så som olika gruppträningar och gym. Dessutom erbjuds självklart olika lyxiga behandlingar så att du och dina vänner kan få en avkopplande helg.

I den lilla staden Ystad i södra Sverige, finns ett populärt och välbesökt spahotell som dessutom synts till i filmer som Wallander. Spahotellets namn är Ystads Saltsjöbad och med en vacker utsikt till havet, kan du enkelt koppla av på detta lyxiga komplex. Ystads Saltsjöbad erbjuder dig mängder utav olika spabehandlingar, allt för att få dig att ha den där tiden av lugn och ro. Dessutom erbjuds olika spa-paket även här, för att få er att få ut det mesta utav er upplevelse.